Kemping párty

Kemping párty

Soutěžte v Kemping párty a vyhrajte výbavu na letní kempování

Všichni cyklisti, turisté, cestovatelé a fanoušci grilování pozor. Hamé vyhlašuje novou soutěž Kemping párty pro všechny spotřebitele, kteří mají rádi výrobky značek Májka, OTMA, Znojmia a Hamé. Stačí, když si od začátku června do 6. července v Česku zakoupíte tři libovolné potraviny těchto značek, uschováte si platnou účtenku a vstoupíte do soutěžní aplikace na stránkách www.radostbytspolu.cz. Když správně zodpovíte soutěžní otázky a budete vylosováni, můžete se těšit na praktické ceny pro váš letní pobyt venku. Naplánovány jsou celkem 4 týdenní soutěžní kola a celá soutěž vyvrcholí 5., čili finálovým, kolem.

Ve hře je skoro 80 cen
Během 5 kol bude vylosováno celkem 71 šťastlivců, kteří se mohou těšit na opravdu lákavé výhry, jimiž se můžete skvěle vybavit na letní výlety a outdoor dobrodružství všeho druhu. Jde například o velkoobjemové turistické batohy Ultralight – Ribon 60l s odlehčenou konstrukcí, spacáky Extreme – Espace -6°C, který je přes svou nízkou váhu vhodný i pro nižší teploty, nebo stany Outdoor – Boyard 4, kde se ubytují až 4 osoby. Vítěz finále se pak může těšit mj. na velký rodinný stan Boston 6 pro 6 osob.

Partnerem soutěže Kemping párty je renomovaný výrobce outdoor vybavení HUSKY.

Upozorňujeme, že dle pravidel se každý výherce může zúčastnit pouze 1 ze 4 soutěžních kol. Pokud vyhrajete, můžete se ještě zapojit i do finálového kola.

Podrobná pravidla soutěže jsou k dispozici na www.radostbytspolu.cz